Det är mycket nu...

Känns som om allt är på en gång nu! Nellie har inskolats på dagis(förskolan) nu i två veckor, nästa vecka börjar jag JOBBA, massa utvecklingssamtal & möten framöver och massa annat! Allt åker runt i mitt huvud hela tiden. Är orolig inför dagis och alla tider som ska gå ihop med tanke på att jag och Robin jobbar så olika.

Men jag vet att jag bara stressar upp mig i onödan, allt kommer gå så bra, det vet jag innerst inne!

På tal om dagis.. Tycker det är sjukt att 20 st barn mellan 1-4 år inskolas på samma gång pga helt ny avdelning. Hade det inte vart bättre att ta två i veckan? Hellre få vänta med inskolningen, men men.
Det är bara så hjärtskärande att höra 20 ungar samtidigt skrika, och då menar jag verkligen hysteriskt. Gråter en så gråter alla men vissa barn är verkligen helt förstörda för att mamma/pappa går. Men nellie gråter mest för att hon blir orolig och rädd när dom andra barnen är jätteledsna. Hoppas det kaoset lugnar sig snabbt!

Idag tog nellie "sovmorgon" till 07:30, skönt! Det är stört att jag tycker sovmorgon är till halv åtta, innan nellie fanns i mitt liv så kunde jag sova i 12h i sträck! Helt sjukt! Men det är så skönt att komma upp tidigt och få mycket gjort av dagen. Får typ ångest av att tänka på andra som är ute på krogen och sover till två på dagen och sen äter pizza och ser film och sen är det kvällen igen, usch och fy! ;)

Ikväll blir det träning som vanligt, medicinboll, bodycombat och solning, underbart!:) imorgon ska jag fylla på fransarna och äta påskmat hos svärföräldrarna och på lördag blir det käk hos pappa!

Ha en riktigt fin dag, det ska vi ha!




Tiden går så fort!

 
 
 
 
 

Dagens


Soffbyte?!

Vi funderar nu på att byta soffa.. Tycker delvis om vår nuvarande(se bilden) men det jobbiga är att dynorna och kuddarna i soffan flyttas hela tiden när min älskade dotter masar i soffan, och perfektionist som man är så är det väldigt frustrerande :/ och vår katt fäller en del, ljus ullig päls typ och det syns så väl på soffan och sätter sig fast lätt. Så jag får dammsuga soffan varje dag, lite tröttsamt! Tycker dock att soffan är väldigt snygg och passar i vårt vardagsrum!

Soffan vi har funderat på att byta till är en ljusgrå soffa med en divan istället för två vi har nu! Den är stor och maffig den med, men tyget är annorlunda så katthåret inte fastnar lika lätt och dynorna och kuddarna är större och färre så det sitter bättre på plats ;)

Ja, frågan är ju nu, ha kvar eller byta...?!


Kärleken är störst

Det finns ingen i hela världen som känner mig bättre än dig.
Det finns ingen i hela världen som känner till mina svagheter mer än dig men ändå stannar du kvar.
Det finns ingen i hela världen som kan få mig så ett sånt otroligt glatt humör som du kan.
Det finns ingen i hela världen som stöttar mig och som alltid finns som en trygghet som du gör.
Du är min stora kärlek här i livet, du är min livsglädje!
Du har gett mig så otroligt mycket, känns som om jag aldrig kan ge dig lika mycket tillbaka.
Du gav mig världens underbaraste dotter och hon ger mig lika mycket lycka som du gör!
Jag älskar dig Robin obeskrivligt mycket, tack för att du vill vara min, tack <3


Jobbar i soffan

Ligger just nu och kollar tv och surfar, så kommer nog min jobbkväll/natt se ut, tråkigt med soft samtidigt! ;)


Våren är påväg!

Underbar dag idag, solen har varit framme tills nu och jag har verkligen fått vårkänslor!!
Var ute på en powerwalk 1,5h med Nellie, Robin och svärföräldrarnas hundar. Så mysigt!
Ikväll blir det jobb 16-(24?), kommer vara gött att komma hem och sova inatt! Men ska inte klaga, har ett jävligt soft jobb, jobba hemma hos pappa ikväll, äta tacos och kolla gladiatorerna och farmen ;)
Nu hopp in i duschen!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!